lauantai 31. maaliskuuta 2012

Yllätys viime viikolta: Fasu Jazz

Olin viime viikolla ystäväni kanssa jäätelöllä Kluuvikadun Fazerilla. Yllätys oli suuri, kun jäätelön (minttujäätelöannos, nam!!!) lisäksi saimme nauttia hurmaavasta live-musiikista! Kävi ilmi, että Kluuvikadulla järjestetään kevään aikana kerran kuussa ns. Fasu Jazz, jossa Pop & Jazz -konservatorion oppilaat pääsevät esiintymään ja viihdyttämään kahvista, leivoksista ja jäätelöstä nauttivia asiakkaita.

Kyseisen illan aluksi oli esiintymisvuorossa ollut salonkiorkesteri, jota en valitettavasti ehtinyt kuulemaan, vaan saavuin paikalle vasta loistavan duon (kitara & saksofoni) esityksen puolivälissä. Kuulin tullessani loppuosan all time favourite -kappaleesta Kuolleet lehdet. Ah, rakastan saksofonin sointia!

Olin esityksestä ja illasta niin täpinöissäni, että unohdin pöytiin jaetun artistiesitteen Fasulle, enkä löytänyt netistäkään tietoja tästä esiintyneestä duosta. Jos nyt olisi pääni pölkyllä, niin sanoisin, että duon nimeksi mainittiin "US2", mutta satavarma en asiasta ole. Herätys, siellä Fasun nettisivujen tekopajassa: kertokaa nyt, hyvät ihmiset, lisätietoja näistä tulevaisuuden muusikkolupauksista!!!

Liitän tähän postaukseen muutaman kuvan tuosta illasta. Duon jäsenet - jos satutte joskus päätymään tänne sivuilleni: KIITOS upeasta musiikista ja eläytymisestä, ja toivottavasti näiden kuvien julkaiseminen on teille ok. Jos ei, niin laittakaa kommenttiin poistopyyntö - mutta yhteystietonne haluaisin kuitenkin. :-)




Fasu Jazz järjestetään muuten tänä keväänä vielä 12.4. ja 10.5.

Keväistä viikonloppua toivotellen

Tupuna-fani  :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

t.Tupuna