torstai 8. maaliskuuta 2012

15. Phone

(.... helmikuun kuvatehtävä jäi hieman "vaiheeseen", mutta koska se oli mielestäni aika hauska haaste, niin täydennän puuttumaan jääneet päivätehtävät tässä maalis-huhtikuun mittaan).

Tämän päivän kuvatehtävä oli helppo! Puhelimeni - viime elokuusta lähtien Samsung Galaxy S 2! Hetki meni, ennen kuin opin soittamaan ja vastaamaan (ajattele, uusimpien älypuhelinten käyttöohjeissa on kohta "puheominaisuuksien käyttö" - täytyy siis oikeasti erikseen kertoa, miten puhelimella soitetaan!), mutta enää en Samsungistani luovu!

Tämä ei ole (varsinkaan maksettu) mainos, vaan silkkaa faktaa.

Ainoa ongelma tässä bloggauksessa oli, että en saanut ihan omasta puhelimestani kuvaa, kamera kun on siinä puhelimessa... Niinpä tähän kuva Verkkokauppa.comin sivuilta:

Kuva: verkkokauppa.com

Tällä voi siis soittaa ja lähettää tekstiviestejä, ja sillä voi vastaanottaa puheluita ja tekstiviestejä. Tämä on syytä kertoa ihan tähän alkuun.... Lisäksi siinä on huippuluokan kamera, jättimäinen muistikapasiteetti, helppo sähköpostikäyttöliittymä - ja kaiken kruunaa ihmis- eikä insinöörilähtöinen käyttöliittymä. Jippii! Tupuna suosittelee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

t.Tupuna