maanantai 14. toukokuuta 2012

Miesten maailma! :-)

Vauhdikas viikko on takana. Loppuviikolle ajoittui oikea juhlaputki - perjantaista sunnuntaihin isoja, ihania juhlia illasta toiseen, niin työ- kuin henkilökohtaisessakin ympäristössä ja seurassa. Juhliminen toki väsyttää, mutta kyllä juhlat myös antavat paljon - kiitos niin juhlien järjestäjille kuin kanssajuhlijoillekin!

Viikko aloitetaan miehekkäissä merkeissä. Olen ehkä jo kyllästymiseen asti kehunut American Idol -kilpailijaa nimeltä Joshua Ledet. Ja niin teen tänäänkin. Häntä kun ei voi olla kehumatta! Nuoresta iästään huolimatta aivan hillitön musikaalisuus ja äänen hallinta, mutta siinä samassa paketissa myös yhä harvinaisemmaksi käyvä (?) tunneyhteys kulloinkin esitettävään kappaleeseen ja sen sanoitukseen.

Saatan olla yksin mielipiteeni kanssa (no, en nyt aivan yksin kuitenkaan....), mutta tämän nuoren miehen tulkinnat tulevat iholleni ja sydämeeni.

IHANAA!!!

Tässä Joshuan viimeisin esitys: James Brown -klassikko "It's a man's world". Energistä viikkoa Sinulle!


2 kommenttia:

  1. Et ole yksin mielipiteesi kanssa. Olen ihmetellyt, miten hiljaa suomalainen media on ollut tämän kauden American Idol -kilpailusta. Miten tätä poikaa ei ole huomattu? Joshua laulaa myös minun sydämeeni! Aivan järjettömän ihana esiintyjä. Häntä voisi katsoa ja kuunnella loputtomiin!

    VastaaPoista
  2. Hei, ja kiva, kun kommentoit!

    Mukavaa, etten ole yksin Joshua-fanitukseni kanssa. Odotan kyllä todella innoissani Joshuan ensilevyä. Ainoa ongelmahan varmaan on, kuten Jimmy Iovinekin Idolsissa sanoi, että mistä löytää riittävän hienoja kappaleita...

    Tulisikohan hän koskaan kauas Suomeen keikalle? :-)

    t. Tupuna

    VastaaPoista

Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

t.Tupuna