maanantai 24. syyskuuta 2012

Elisabeth möter

Juuri, kun sunnuntain kirjoituksessani haikailin parempien tv-ohjelmien perään, löysin sellaisen Yle Fem -kanavalta aivan sattumalta. Aukaisin äsken, iltayhdeksältä, television, ja päädyin onnekseni katsomaan Elisabeth Rehnin haastatteluohjelmaa "Elisabeth möter".

Tämän illan jaksossa Elisabeth Rehn haastatteli puolen tunnin ajan Martti Ahtisaarta, ja voi, miten ihanan virkistävää katsottavaa tuo haastattelu olikaan! Rehn kysyi, Ahtisaari vastasi, ja Rehn reagoi tuohon Ahtisaaren vastaukseen, eikä nykytavoista poiketen lukenut vain seuraavaa kysymystä juontokortista. Argh, miten allerginen olenkaan tuolle nykykäytännölle!!!

Haastattelu oli lämminhenkinen, rehellinen, ja se oli myös kuvattu tavalla, joka toi niin haastattelijan kuin haastatellunkin lähemmäs katsojaa: kuva oli rajattu niin, että tv-ruudussa ei näkynyt muuta kuin henkilön kasvot. Juuri sopivan intiimi tapa kuvata haastattelu, jossa ei ole olennaista se, millaiset kengät ja vaatteet haastateltavalla on...

Kuva: www.telkku.com
Kyseinen ohjelma oli seitsenosaisen sarjan kolmas osa. Yritin kovasti netistä urkkia, kuka on seuraavan jakson vieraana, mutta Yle Fem -kanavan nettisivusto oli valitettavasti nurin. Kannattaa kuitenkin olla tv:n ääressä taas ensi maanantaina klo 21.00. Sitä odotellessa tämän Ahtisaari-jakson voi katsoa tästä.

Aurinkoista viikon jatkoa toivottelee uskonsa hyviin tv-ohjelmiin takaisin saanut Tupuna! :-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

t.Tupuna