keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuosi 2013 on täällä!

Joulu on ohi, ja on taas aika paketoida joulukoristeet vuodeksi vinttikomeroon. Vuosikin vaihtui viime yönä, ja on aika laittaa kaikki uudenvuoden kunniaksi tehdyt lupaukset käytäntöön. Tiedäthän: lisää kuntoilua, terveellisempää ravintoa, enemmän yöunta, entistäkin positiivisempi elämänasenne, ei herätevaateostoksia... Ensi viikolla ilmestyy taas nippu naistenlehtiä, joiden kansista löytyvät tekstit "Neuvoillamme nyt uuteen, tehokkaampaan elämään", "Aloita kuntoilu NYT", "Bikinikausi lähestyy" jne jne.

Ja montaako näistä lupauksista aion toteuttaa? En yhtään. Yksinkertaisesti siitä syystä, että en ole vuosiin tehnyt uudenvuodenlupauksia. Kahvakuulalähettiläs Kukka Laakso on yhdessä Varpu Tavin kanssa kirjoittanut kirjan "Maanantaisoturit", ja se käsittelee hieman tätä samaa asiaa: uusi ja parempi elämä alkaa aina seuraavana maanantaina - ei koskaan samana päivänä. Samaten uusi ja parempi elämä alkaa aina uuden vuoden alusta - ei koskaan kuluvana vuonna.

Itse olen sitä mieltä, että jos ihminen oikeasti haluaa tehdä muutoksia elämäänsä, ei ole tarvetta odottaa seuraavan viikon alkuun, tai seuraavan vuoden alkuun. Muutos edellyttää päätöstä, ja päätöksen voi tehdä koska vain. (Ja tarkoitan nyt siis tietysti niitä päätöksiä, jotka ovat ihmisen itsensä tehtävissä)

Tässä muutama kuva tämänpäiväiseltä myöhäiseltä uudenvuodenkävelyltä Helsingin keskustasta.






Ihana manteli-suklaa-leivonnainen Cafe Neuhausissa! Mikä uudenvuoden dieetti? :-)


Onnellista uutta vuotta Sinulle!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

t.Tupuna