sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Putousta vastavirtaan

Luin juuri Iltalehden nettilehdestä, että vastausprosentit kysymykseen "Onko Putous jo liian härski?" ovat "13 % - Kyllä" ja "87 % - Ei". Tunnen ja tunnustan vahvasti kuuluvani tuohon pieneen kolmentoista prosentin vähemmistöön ilmaisemalla seuraavan mielipiteeni: en olen pitkään aikaan nähnyt niin masentavaa kotimaista viihdeohjelmaa kuin eilisen illan Putous.

Jaksan siltikin vielä elättää - ainakin vielä pienen hetken - uskoa siihen, että olisi mahdollista tehdä muunkinlaista viihdeohjelmaa kuin sellaista, jossa katsojaa aliarvioidaan lauantai-illan parhaaseen katseluaikaan käyttämällä viihteentekemisen ainoina aiheina pissaa, kakkaa ja alapään juttuja (seksi-sana tässä yhteydessä olisi jo liian positiivinen). 

Enempää en jaksa, enkä halua, aiheesta kirjoittaa, vaan käännän televisioni BBC:n kanavalle. Kyllä, sieltä tulee parhaillaan perinteinen vuodenvaihteen "Comedy Countdown", eli parhaita BBC:n komedioita uusintoina, mutta voi pojat: ne kyllä hakkaavat nykyisen kotimaisen tv-tuotannon mennen tullen. Kirjoitan tämän toivoen, että jo ensi viikolla alkaisi kotimainen viihdeohjelma, joka saisi minut perumaan tämän kirjoituksen.

Sitä odotellessa...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

t.Tupuna