lauantai 16. helmikuuta 2013

".... kai rakastua saan vielä stadiin nukkuvaan?"

Näin on sanaillut Hector, ja nuo sanat tulivat välittömästi mieleeni nähtyäni tämän "A year in Helsinki (Timelapse)" -videon:



Upea video on Timo Viitasen käsialaa, ja Metro-lehti tiesi kertoa, että videota on kuvattu viimeisen kahden vuoden aikana. Myös Oulusta on tehty vastaava timelapse-video, mutta sitä en ole vielä ehtinyt katsoa - jäin lumoutuneena tuijottamaan kaunista Helsinkiä tästä Viitasen videosta. Ja mikä parasta: silmien ohitse vilistää niin lukematon määrä kuvia, että tässä riittää katsomista pidemmäksikin aikaa!

Ja niin: videon kesto on todellakin yli kahdeksan minuuttia, mutta jos Sinusta tuntuu siltä, että "on se kyllä pitkä, en kyllä ehdi katsoa", niin ongelma ei ehkä sittenkään ole videossa.... :-) Kehotan käyttämään viikonlopun toivotusta vapaa-ajasta kahdeksan minuuttia juuri tämän videon katsomiseen - uskon, ettet pety!

"... mä öisin näitä kortteleita mittailen...." (Hector)

P.S. Timo Viitanen: jos luet tätä, niin "Kiitos!". Olisi myös mukava tehdä pieni postaus siitä, miten tällainen video koostetaan: ottaisitko yhteyttä? :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

t.Tupuna