maanantai 18. helmikuuta 2013

Hyvän mielen viikonaloitus

Kevät on lähempänä kuin uskommekaan - helmikuu on jo lähempänä loppua kuin alkua! Yksi varma kevään merkki on myös se, että päivänvalo lisääntyy jo sitä vauhtia, että jos aamulla herääeikä ikkunan takana enää ole pilkkopimeää, ei välttämättä ole vielä nukkunut pahasti pommiin.... :-)

Musiikintäytteisen viikonlopun innoittamana liitän tähän iki-ihanan Hugh Laurien (pidempi tekstini hänestä löytyy täältä) uusimman levytyksen, klassikon "Unchain my heart". Video on kuvattu Hollywoodin perinteikkäillä Oceanway-studioilla, joiden tiloissa ovat levyttäneet IHAN kaikki. Ainakin NE kaikki, joita minä arvostan.

Stephen Fry, Hugh Laurien pitkäaikainen ystävä, on kommentoinut, että jollei hän rakastaisi tätä miestä niin paljon, hänen olisi pakko vihata tätä, sillä Laurie tuntuu onnistuvan kaikessa, mitä tekee. Tämä monitaituri-Laurien versio "Unchain my heart" -kappaleesta on hieman toista kuin se nelikymppisille tuttu Joe Cockerin versio, mutta tervetullut versio on tämäki. Kappaleenhan levytti ensimmäisenä Ray Charles vuonna 1961,

Video: youtube.com

Ja vielä tähän loppuun sitä kevyempää "Fry & Laurie" -viihdettä vuosikymmenten takaa: yksi "A bit of Fry and Laurie" -tv-sarjan klassikkolopetuksista, joissa parasta antia ovat Stephen Fryn tanssiaskeleet sekä Hugh Laurien "trumpettisoolo".

Hyväntuulista viikkoa Sinulle, lukijani! "Please, Mr Music, will you play....."








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

t.Tupuna