maanantai 30. huhtikuuta 2012

Viikonloppu - acoustic

Tapahtuuko Sinulle koskaan niin, että kodinkoneita, sähkölaitteita ja/tai muita koneita - autoja myöden - hajoaa ympäriltäsi kuin sieniä sateella? Alan pikkuhiljaa olla sitä mieltä, että olen täydellisesti ja muuttamattomasti erittäin epäyhteensopiva KAIKKIEN laitteiden ja koneiden kanssa. Me emme vain tule toimeen keskenämme. Piste.

Kyllästyttämättä Sinua kodinkoneellisilla yksityiskohdilla: katselin eilen illalla sivusilmällä Suomen Idolsia (telkkari sentään toimii, vielä....), ja kommentoimatta nyt mitenkään varsinaisia kilpailijoita, koin illan riemastuttavimman hetken, kun kaksi Sunrise Avenue -yhtyeen jäsentä kapusi lavalle ja esitti akustisen kappaleen "I don't dance". Eihän tuo nyt lempimusiikkini kriteereitä täytä, toteutuksen vinkkelistäkään katsottuna, mutta pisteitä ropisee akustisen version esittämisestä ainaisten tunteettomien playback-versioiden sijaan. Akustisuus sopii muutenkin hyvin tämän viikonlopun teemaan - mitä enemmän pysyttelen erossa sähkölaitteista, sen parempi. :-)

Tämän minulle poikkeuksellisen musiikkikappaleen ja sen Youtubesta löytämäni version myötä: aurinkoista alkavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

t.Tupuna