maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kiirettä - ja vastapainoa

Pahoittelen kovasti, että melkein kokonainen viikko on vierähtänyt ilman uusia blogitekstejä. Paitsi töissä, niin myös kotosalla on puuhaa riittänyt: ihan positiivisia asioita, mutta hieman tiiviissä aikataulussa...

Halusin kuitenkin tulla kertomaan, että en ole blogiani unohtanut, ja useita aiheideoita on vime päivien aikana päähän tupsahtanut: eiköhän niitä saada kirjoitusten muotoon tässä tulevan kuukauden sisällä.

Vaikka edellinenkin teksti sisälsi Charles Aznavourin esityksen, toiston uhallakin linkitän tähän toisen heti perään. Aznavour on sen vuoksi ajankohtainen, että olen tässä muutaman viimeisimmän laulutunnin ajan taistellut löytääkseni chansoneiden tulkintaan "aznavourmaista" vapautta. Tänään myös kuulin uutisista, että Aznavour on joutunut perumaan muutamia esiintymisiään heikon vointinsa vuoksi. Tässä lainaus AFP:n uutisesta:

"Physically, I'm not the man I was," Aznavour said. "I have fatigue that I did not used to get. I moved around, often I danced on stage, I cannot do it any more."

Pidän kyynärpäitä myöden peukkuja pystyssä, että Aznavour jaksaa, korkeasta iästään huolimatta, jatkaa esiintymisiä. Se on yksi haaveistani: nähdä Charles Aznavour livenä! Täytyisi varmaan ryhtyä siitä kuuluisasta tuumasta toimeen, eikä vain haaveilla...

Tähän kaikkeen liittyen toivotan Sinulle, lukijani, aurinkoista kevätviikkoa, Aznavourin "Yesterday when I was young" -kappaleen myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

t.Tupuna