tiistai 9. lokakuuta 2012

Oh James...

Sateen ropistessa ikkunaan hieman "ikiaikaista glamouria" päivään: muutaman viikon päästä on uuden James Bond -elokuvan, Skyfallin, ensi-ilta, ja Adelen laulama tunnuskappale julkistettiin noin viikko sitten. Mietin ensin, en-suurena-Adele-fanina, että en nyt ala sitä erikseen etsimään ja kuuntelemaan, mutta kuultuani sen aamulla radiosta jäin jotakuinkin koukkuun. En Adele-koukkuun, vaan James Bond -koukkuun. Tähän(kin) kappaleeseen on mielestäni saatu vangittua sellainen venyvä, hieman liimamainen, jamesbond-mainen sitko, juuri se tyypillinen piirre, joka tekee (melkein) kaikista Bond-tunnareista juuri Bond-tunnareita.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että tuo Bond-fiilis laittoi minut etsimään Youtubesta myös virallisen Skyfall-elokuvan trailerin. Hui, miten synkkää Bondia on tulossa! Tuohon on kyllä mahdottoman vaikeaa kuvitella enää Roger Moorea Bondiksi.... :-)

Eli tästä Sinulle pikainen Bond-viisiminuuttinen: ensin tuosta alta Adele soimaan, ja sen alapuolelta traileri katseltavaksi.

Ja kuka muuten on se kaikkien aikojen Bond? Ja mikä on kaikkien aikojen Bond-tunnari?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

t.Tupuna