Internetin saloista sain selville, että Café Balzacin periaatteena on tarjota tuoretta, itse tehtyä ruokaa: herkullisten sandwichien leipä leivotaan itse ja leivät valmistetaan tilauksesta, leipien täytteet (mm. lihat, vihannekset) paistetaan ja grillataan itse - teollinen ruoka on pannassa. Näiden periaatteiden mukaan valmistettu lounasannokseni, rakuunaista porsasta, varhaisperunoita ja sipulia, oli suussasulava ja herkullinen. Myös ystäväni nauttima katkarapusalaatti näytti herkullisen tuoreelta ja raikkaalta, ja siltä se myös maistui. Jälkiruoaksi nautimme latte-kahvit - kuumina ja vähävaahtoisina. Nam!
Kuva: www.cafebalzac.fi |
Tällaisia kahviloita olen todellakin kaivannut monien persoonattomien ketjukahviloiden aikana.
Café Balzacin henkilökunta (jos tähän tekstiin joskus täällä törmäätte): kiitos! Minusta tuli fani!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hei, ja kiva, kun kommentoit! Kommenttisi julkaistaan vahvistuksen jälkeen.
t.Tupuna